SUOMI SVENSKA ENGLISH РОССИЯ

CRD Systems Oy

CRD Systems Oy on toiminnanohjausjärjestelmiin ja niihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys. Tuotteet ovat yrityksemme omaa tuotantoa, kuten kassajärjestelmä BarTrace® ja lisäksi kulunvalvontajärjestelmät, hiihtokeskusjärjestelmät, autopesuloille ja kuntosaleille kassa- ja korttijärjestelmät, erilaiset viivakoodi- ja RFID tekniikalla toteutetut rannekkeet ja –kortit ja niihin liittyvät järjestelmät niin kulunvalvontaan kuin erilaisiin VIP ja viihdetapahtumiin, festivaaleille jne. Toimitamme myös kassajärjestelmään olennaisesti liittyvät korttimaksupäätteet.

Kulunvalvonta tuotteisiin kuuluvat erilaiset portit. Tuotteistamme löytyvät kaikkiin tarpeisiin soveltuvat portit; toimistorakennukset, pankit, kylpylät ja huvipuistot, rakennus –ja teollisuus, vähittäiskauppa, areena ja stadion ratkaisut, siirrettävät erimittaiset kontit kalustettuina porteilla. Portteja voidaan varustaa monipuolisella lukijalaitteella, joka lukee kaikentyyppiset tunnisteet; viivakoodit, myös mobiililaitteiden näytöltä, RFID-kortit, rannekkeet. Sekä portteihin voidaan asentaa asiakkaan tarpeen mukaiset lukijalaitteet. Kaikkia portteja voidaan valvoa kulunvalvontajärjestelmällämme.

Lukitusjärjestelmällämme voidaan ohjata ovia ja sallia pääsyoikeus lukittuihin tiloihin. SI Locker on kaappien elektroninen lukkojärjestelmä puku- ym. kaapeille ja säilytyslokeroille uimahalleille, urheiluhalleille, teollisuuteen, siis kaikkiin paikkoihin joissa tarvitaan kaappien ja lokeroiden lukitusta.

Muita tuotteitamme ovat hiihtokeskuksille ja alppihiihtoseuroille Break A Wayn tunnetut rinnetuotteet. Näitä ovat slalom kepit, -portit, turva-aidat, suoja-aidat, rinteiden merkintävarusteet, ja mm. digitaalisesti asiakaskohtaisesti painettavat C-net verkot.

Mr Snow tuote on keinokuitu tekolumimatto ympärivuotiseen käyttöön, joka soveltuu niin hiihtokeskuksille kuin muille toimialoille kuten huvipuistot, urheilu- ja viihdetapahtumat ja –paikat.

Do not send email to this address